24april



Nu åker jag till TYSKLAND , ses om en vecka :D!

24April

You´re beautiful


jag trodde inte vänskapen skulle ta slut . den har i och för sig inte gjort det , men efter det som hände är inget detsamma igen . det finns ingen som dig .. du brydde dig verkligen om mig och det värmde mitt hjärta ! jag önskar bara att verkligen allt och alla var som förut . vi hade alltid så kul . jag saknar oss så jävla mycket , den tid vi hade var underbar verkligen ! du stöttade mig alltid, och såg till att jag hade det bra .. du var som en syster till mig . asså fan du fattar nog inte hur mycket jag saknar dig bästa vän ..


23 April

Lite uppdatering av veckan (: Måndag blev det kort skoldag + utvecklingsamtalet som gick förvånansvärt bra! :D i tisdags var det skolan först och jag klarar betyget i Idrott utan att göra om provet jag skrev ig på :P Yässs! sluta tidigare fick vi också göra för vår lärare var "sjuk " haha på kvällen blev det dressyr träning för ingwor med Mirre , och det gicke verkligen super bra :) Annas har det väl inte hänt allt för mycket .Brossan fyller 16 idag med , så Grattis till han !  idag var sista dagen i skolan för i morgon åker jag Till Tyskland :D så i kväll kommer det bli packa o fixa så mycket som möjligt:) just nu är jag as nervös ;)  så denna vackan kommer de inte bl nått skrivande bilder och uppdatering kommer jag är hemme igen !

/ Jill



Nothing is hopeless,
we must hope for everything!


21 April

JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIG!





Jag vill vara liten,
Liten när allt va så lätt,
Liten när allt var så bra,
Liten när kärlek va en puss,
Lite när de största problemet var
när en leksak hade gått sönder,
Liten, ta mig tbx ! <3


Söndag 19 April

Sista dagen på lovet! Idag blev det att kliva upp vid 7.00 och släppa ut hästarna, efter de tänkte jag vatt duktig och pluggat lite men istället gick jag och la mig några timmar till hur skönt som helst :D senare blev det lite plugg.  söndagen har varit ganska lungn, var uppe i stallet och red båda hästarna iallafall(: Imorgon är det skola och jag är inte alls pepp på att kliva upp vid 06.30 :S plus att jag har utvecklingsamtal med i morgon det göt inte saken bättre ! I kväll nu ska jag titta lite på tven och sen ska jag sova tidigt!

Förlåt för alla missförstånd och svek..

/Jill


Lördag 18 April

Mår väl som jag förtjänar idag. Blev lite för mycket igår, men jag var iallafll inte ensam om det ;) höhö tidigt ringde klockan och det var bara och stiga upp för snart skulle släkten komma, kalas för brossan blev det :) Träffade min kusin Emma som jag inte har träffat på flera år  för hon har jobbat utomlans , det var mycket roligt! :D  efter kalaset belv det en slapp lördag kväll framför tven. Med film och robinson :P 
(intressantaste inlägget någonsin!)
 
/ Jill  


W

H
A
T
E
V
E
R





lördag 18 April


Fredag 17 april

Idag var jag på banken och fixade min leitimation(:  sen blev det hem och städa lite inför kalaset i moron. Altid lika tråkigt att städa men tillslut blev det fint iallafall:P och jag som skulle plugga hela lovet har knappt öppnat boken :O hur ska jag hinna med:S och Idag är det bara en vecka kvar tills jag åker till tyskland i en vecka :D börjar bli lite nervös nu .. Denna underbara fredagkväll avslutades med fest! först var vi sex tjejer hemma hos e.j mys på det :) sen lite senare skulle vi ta och bege oss till Jocke ericsson :) vi hade lite problem på vägen dit , var lite vingligt på cylen och hitta rätt ska vi inte tala om men sen kom de två moppe killar och visade oss vägen ;) Hemma hos Jocke var det mycket folk , En trevlig kväll , ,med kanske lite för mycket alkohol för vissa ;) haha och när vi skulle dra från jocke kom fabro polis också :p haha som tur var smet vi bakväge ut , vad som hände med alla andra vet jag inte ;) höhö  tyvärr lyckades jag inte ta några kort för jag vet inte var jag la min kamera (A)  tack alla för en lyckad kväll :)<3

/Jill


everything comes to an end.

The life goes on without you,
           because everything comes to an end.




15 april

Onsadag 15 april
Dagen började med att åka och ta fott till legitimationen , och som alltid blir man lika snygg :P  Efter de bar de av bort till körskolan och körde1,5 timme i Nybro, gick mycket bra faktiskt ;D efter detta cyklade jag tll Mormor och Morfar och åt middag (: Mycket gott älskar Mormos mat! sen trampade jag iväg hem till Sonja :D Det var allt för länge sedan vi sågs. Vi hade mycket trevligt bakade kladkaka MUMS! :D och så hade vi Harry Potter Maraton ;) men vi fick pausa de en stund medans jag var på körskolan och hade teorilektion . Sen var det Harry Potter och Popcorn som gällde hela natten.

/Jill

HARRY POTTER MARATON!


Är vår vänskap över?

Systrar föralltid, visst var der så vi sa?

Vi , de var det alla dagar i veckan och alla tider på dygnet.

Tillsammans hade vi alltid kul och vi skrattade åt allt.

En gång var vi oskiljaktiga, bästa vänner!

När du fanns vid min sida kunde inget gå fel, för vad som än hände hade vi alltid varandra.

Jag saknar dig!

Jag vill att du ska veta hur otroligt stor saknaden är.

Utan dig hade jag inte varit den personen jag är idag. 

Denna text är till dig min vän, utan dig känns mitt hjärta tomt.

Jag Ska älska dig i oändlighet<3

/ Jill



14 April

Dagen har spenderats mestadels i solen :D Tror faktiskt att jag har fått lite färg (A) idag har jag även pluggat svenskaboken måste lästas klart nu snart men det är så drygt :S har även läst lite körkortsteori inte heller det roligaste. men men ska jag ha körkortet så är det bara att bita ihop:P även denna dagen riktigtslapp(: lite senare blir det väl en ridtur i skogen i de undebara vädret :) Har hört att det fina vädret snart ska ta slut så det gäller att passa på och Njuta!

/ Jill



13 April

Söndag 12 april
 Idag var det upp vid 7:00 som gällde och i väg till jobbet . lite senare på förmiddagen blev det upp till stalle och rida ut med Annica :) sen hem och kollade på Babe! borde gjort en massa idag men jag orkade verkligen inte. så det blev en slapp kväll framför tven :)

Måndag 13 April
Äntligen sovmoron! :D senare på dagen fixade jag lite hemma och sen har jag mest legat i solen :) på eftermiddagen kom Moa och kollade på Tiffany provred henne i ridhuset , och de gick sueper bra :)  nu på lovet måste jag verkligen plugga körkortssteori men ajg orkar inte det är så tråkigt ! måste läsa ut boken i svenska med..:S men nu ska jag iallafall kolla på Film och äta popcorn :) vad kan man bättre avsluta måndfagkvällen med :P


/ Jill


Håll mig hårt

håll mig intill
det är det enda
jag vet att jag vill

stryk mig på kinden
och kyss min panna
lova att du alltid
hos mig ska stanna

rita en sol
på min rygg
säg att hos dig
är jag alltid trygg

så håll mig hårt
håll mig intill
det är det enda
jag vet att jag vill

låt mig få känna
den värme du strålar
medan du min Värld
vackert uppmålar



11 april

Idag blev det att kliva upp tidigt och åka i väg och Jobba lite :P sen blev det upp till Lidahult och titta lite på tävlingarna. och rida! senare på eftermiddagen åkte vi till farfar som har fyllt år och firade han. Träffade kusinerna och det var mycket länge sen. och som vanligt fick vi påsk ägg av farmor (: Mums ! lite senare blev de att åka iväg och Jobba lite till ;) på kvällen blev det hem och slappa en stund framför tven sen sova lite.


/ Jill

11 april

Många Drömmar , men bara en verklighet.


/ Jill

Fredag 10 april


Klubbdressyr tävlng idag !
och Idag startade Mirre och Jag våran första tävlling :) Dt kunde inte gått bättre ! är super nöjd (: sen fick Millan gå en Klass också dt gick mycket bra det mä . så jag hade en lyckad tävlingsdag (: sen blev det hem och fixa i stallet :P sen har jag sutti i solen och tatt det lung i typ 2 timmar hur skönt som hellst. men nu ska jag vidare till oscarsson och ta hand om deras 8 hästar som är kvar hemma , och så kommer det vara hela helgen:p

/Jill


torsdag 9 april

PÅSKLOV!



Skolan i dag började med att vi kollade på Innebandy DM i OG - hallen var ganska okej bättre än pedagogiskt ledarskap iallafall :) sen hade vi en lång håltime.. minder kul men sen var det konggres som gällde var ganska okej vår lärare bjöd på påsk godis , frukt och påskmust mm. trevlig sista lektion innan lovet! på kvällen blev det att förbereda inför tävlingen :P har as ont i fingrana nu efetr att ha knoppat ;) men snyggt blev det iaf :P i kväll ska jag sova tidigt!

/Jill

8 april


Nu har jag varit lite dålig på att skriva igen :P  men här kommer lite uppdatering. I Lördags firade vi Mormor som fyllde 70 år mycket trevligt massor av god mat :D I söndags var det bara PLUGG som gällde :S I tisdags var det skolan sen hem och det var några här och provred tiffany :) gick duper bra! sen blev det upp och träna med Millan hon var jätte fin :) på kvällen blev det andra avenyn :D Idag har dt varigt skolan och jag klarade eng glosorna :D !! sen tog jag och slutade 40 min tidigare :) hem och red och nu blit det körskolan som gäller !

mina ögon kommer alltid le mot dig <3(:

/ Jill






Fredag 3 april

Fredag kvällen blev det till att fira Nathalie :) åt middag hos henne och hade mkt trevligt ! senare på kvällen blev det fest(: !  tack alla för en trevlig kväll :D!




Nathalie & Julia

2 April

Nu är jag frisk =) så idag blev det skola, var ganska okej vi lysnade på en föreläsning av Björn Moberg tror jag han hette. det var iaf väldigt intresant , handlade om att han var med om en olycka för nio år sedan o sitter nu i rullstol och hur hans liv förendrades och hur han lever nu:)  efter skolan var jag o pappa ute och körde lite i Nybro gick ganska bra, träffade på polisen med ;) och på hem väg hade jag två brandbilar med blåljusen på bakom mig i 10 min skoja stressande eller :O  sen kom jag hem och då blev det ut en sväng med hästen i det fina vädret ! och ikväll blir det tven :D
   
Jag älskar våren , lätt den bästa årstiden!



Det är för dig mitt hjärta slår och de slår hårt! <3

/ Jill

1april



Våren är påväg :D och det älskar vi!

1 april

Nu ska jag ta tag i min blogg och börja sriva lite mer, så till er som har tjatat om detta hoppas jag ni blir nöjda:P haha! men vi får se hur det går med skrivandet, ska iallafall försöka;)

Nu har jag varigt sjuk i två dagar :/ inte alls kul , men ganska skönt att slippa skolan;D känner lite panik med alla läxor och allt. jag vet inte hur jag ska hinna med! jag hittar ingen tid alls till att plugga :S och naturkunskapen tar dör på mig! det är för mycket press och förmycket stress.
men nu ska jag ut i solen en sväng:D och sen ska jag kolla på Lotta på bråkmakargatan;)
men innan dess vill jag bara säga Grattis till Nathalie som fyller 18 år i dag ! :D

Hela livet ut ska jag blicka tillbaka till de stunder vi älskar.

/Jill


RSS 2.0