Lördag 29 Maj

Solen skiner , och jag skulle bara vilja ligga ute och njuta. men istället måste jag plugga hela helgen för nästa vecka väntar det en massa prov :S  och jag har som vanlig inte böjat plugga i tid :/ skit förskyld har jag också blivit nu lagom till alla sutdenter och skolavslutningen...
/Jill




Tysklands utbytet

23-29 Maj
Tysklands utbytet.  Den här veckan har Cindy bott hos mig, och hela veckan har bestått utav aktiviteter. och det känns nu, jag är helt slut. Jag hoppas att alla tyskarna har haft en bra vecka här i Sverige, är ju ganska stor skillnad ändå på Sverige och Tyskland.
veckan har bestått utav, Lasergame där vi slog Tyskarna ganska överlägset ;) lite för mycket skräpmat (A) ett besök på Ölands södra udde och eketorp :) Bowling och ett besök på vasa skolan och Konstmuseet även ett litet besök hemma hos Kerstin våran klassföreståndrae (: vi har även tagit tyskarna å en shopping runda i Kalmar . Nästa vacka väntar en massa prov och jag har inte ens öppnat bökerna :O
Tack till alla som har vatt med på Tysklands utbytet, vilken upplevelse det har vatt :) och detta kommer att vara ett  minne för livet , resan till Tyskland och deras besök här . det absolut bästa med resan är bekantskapen med alla Svenskar!:)





..


quindi la prima volta che ti vedo,
ti conoscevo erano speciali ..


en början och ett slut

Allting har en början och ett slut . säg mig, är det här vårat slut är ?


Gjorde vi våra val för snabbt ?
Jag trodde vi hade det bra . men sen kommer sanningen fram .. då var det inte alls så som du sagt o så som jag trott . och om nu sanningen ska fram , älskar vi då varann ? ,,.
Kommer allting sluta såhär ?!



23 Maj

Ungdomsutbyte med Tyskland !
Nu sitter man här och väntar på att telefonen ska ringa och telefonkedjan har startat, och då har Tykarna inte långt kvar tills som är här =) då tar Mamma och jag bilen till nybro för att hämta upp Cindy som ska bo hos mig denna veckan.  senare idag blir det grilla och sen  framåt kvällen blir det en välkomms fest för alla Tyskarna :D  


Måste du..

måste du
vara så
äckligt
charmig ?! 
                                                                                                                                

..

Det är det där lilla

Extra du har som gör att jag faller..♥




Söndag 17 Maj

Dagen böjade med Hariett Träning med Millan<3 gick mycket bättre än väntat! :) senare belv det hem och plugga , har äntligen läst klar SVENSKA boken, och gjort frågorna på den ! Sedan blev det att sitta lite med svenskan medeltiden- literaturhistoria. måste skriva klart den individuelle uppgiftern. och sen är det plugga samhäll och politik!  Mer i kväll som händer så blir det tven sesongsavslutning på One Tree Hill och sedan kommer det två hästar hit som vi ska ha ett tag nu :P  sen blir det film och sova :)
/ Jill

Lördag 16 Maj

Idag vaknade jag upp hos Nathalie :) Mådde inte allt för rolig sen igår:S men men ... vi åt frukost och sen hjälpte Nathalie mig att bli fin i håret til Konfimartionen. vid halv 11 bar det av till Nybor kyrka för Konfimartion för min Kusin Emelie Litoft :D senare blev det mat och fika på sommargatan :D på kvällen var jag helt slut blev tven en stund och sen sova.
/ Jill


Fredag 15 MAJ

Idag blev det fest med Klassen! Tack Jens och alla ni andra för en mycket rolig kväll!  Det här boder vi göra oftare:) en rolig och lyckad kväll var det även om den kunde ha slutat bättre än vad den gjorde. men efter festen sov jag hos Nathalie :D och vi hade mys med godis innan vi somnade haha ;)
/ Jill


Robin, Nathalie , Jag och Jesper!

Torsdag 14 Maj

Torsdag 14 Maj
PADDLING Idag har Bf2 paddlat till stora Tornskär. varit en myecket lyckad dag. blev roligare än vad jag trodde. dagen bestod av paddling, korvgrillning, badning för en del :P tack alla för en rolig och lyckad dag ! 

/Jill  


Rasmus , Jens och Jesper!

dålig uppdatering..

Nu har det varit lite dålig uppdatering här. men kommer snart en liten uppdatering från vekan som vatt.

Nånting i mitt liv känns fel . Jag vet inte vad ?

Dina kramar gör mig varm inombords .

jag skiter i vad andra skulle säga eller tycka ,
men det är dej jag vill ha .

Vi älskar varandra. Jag vet det, du vet det,

Några få utvalda vet det.


Why can't you leave me tomorrow instead?

Why can't you leave me tomorrow instead?


Om samhället varit annorlunda

Hade ja fått blunda,

Kyssa dina läppar i gatulyktans sken

Hållit din hand trots att timmen är sen.


Utan att vara rädd för att någon ska se

För att kyssen vi ger inte får ske.



Jag vet att jag döljer en sanning.

Jag vet att jag döljer  en sanning

är jag född för att få problem elr? :S ena dagen är mitt liv helt toppen och andra dagen suger det verkligen.. orkar inte att allt och alla hela tiden förändras.. ni kanske inte ser det själva, men jag ser. jag pallar inte detta mera, vart ska det ta vägen? du sårade mig  jag litade på dig till hundra procent, Du säger att du ångar dej. BULLSHIT !  du slog fan mig med knyten näven? jag såg dig som någon annan, jag följde dig hela den natten, jag mins varje sekund och de du gjorde kan inte göras ogjort  ! det gör ont i hjärtat på när jag tänker på dig nu. Jag vet inte vad jag ska tro längre eller vad jag känner, hur ska detta sluta?.




3 Maj

Tysklands resan 24/4- 1/5

Nu är jag Hemma efter en mycket rolig och lärorik vecka i Tyskland.  Som sagt så har jag varit i Tyskland en vecka med skolan , ett ungdomsutbyte med en tysk skola. så jag har bott hos Cindy och hennes familj och den 23/5 kommer hon till mig.  I Tyskland var vi med i skolan två dagar, det var lite skilnad mot i sverige, korta dagra, ganska skabbigt skolan och någon skollunch de hade dom inte, men jag fick med mig en vit fralla och gosid typ. lärarna kändes väldigt oängagerade och lektionerna kändes oseriösa var bland annat med på franska lektion, inte allt för kul fattade inte ett ord, och lärarna var inte allt för trevliga dom hälsade inte och på franskan efter halva lektionen undrar hon vem jag är, dom märkte knappt att man var där.. på Matte lektionen reagerade jag på hennes mattebok som var från 92 nog för att vi i sverige kan ha gamla skolböcker men det var kanske lite väl. Deras tider skiljer sig lite från sveriges skolan deras dag började 07:40 och slutade vid 13:00 och deras lektioner var 45min. Hon kommer nog inte gilla mitt schema lektioner på 3 timmar ganska mycket håltimmar och hemma ungefär vid 17:00. ;)  I tyskland har vi har även hunnit med sevärdigheter, utflyckter och några rundor på baren La Paz :D  Jag ångrar inte att jag följde med och Tack till alla som gjorde resan så lyckad :) men nu är det skönt att vara hemma i sverige , Måste säga att jag är trött på vitt bröd med marmelad eller nutella och allt godis!  har bara slappat hela helgen. legat framför tven och ute i solen men bäst av allt var att komma hem och få grillat :D ! äntlig redigt mat! 

/ Jill 




Jag och Cindy

RSS 2.0